Прес-центр14 лютого 2018, 16:02

Проблеми жителів Біловодщини розглянуті на виїзному особистому прийомі керівництва облдержадміністрації

Сьогодні заступник голови Луганської облдержадміністрації Вадим Данієлян провів виїзний особистий прийом громадян у Біловодському районі.

Так, з проблемою передачі у власність майна ОКП «Компанія «Луганськвода» до Біловодської селищної ради та створення самостійного комунального підприємства звернувся директор Біловодського ремонтно-експлуатаційного підприємства.

Староста одного з округів Біловодської селищної об`єднаної територіальної громади порушив питання ремонту автодороги Данилівка-Третяківка на підставі генерального плану відбудови інфраструктури населених пунктів.

Крім цього, під час прийому розглянуто перелік перспективних населених пунктів, які планується включити до Програми розроблення містобудівної документації населених пунктів Луганської області на 2018-2022 роки. Зокрема, протягом минулого року виконано та профінансовано топографічних основ для селища та сіл району на загальну суму 1413,0 тис. гривень.

На 2018 рік при сприянні державного фонду регіонального розвитку заплановано провести роботи з розроблення генерального плану та плану зонування території для смт Біловодськ.

Під час прийому надані роз'яснення на звернення громадян згідно із чинним законодавством. Вирішення окремих питань доручено відповідним службам.