Прес-центр23 cічня 2019, 12:01

Протягом тижня опрацьовуватимуться пропозиції до Плану заходів з розвитку туризму області

Проведено нараду щодо обговорення Плану заходів з розвитку туризму в Луганській області на 2019 рік.

Під час заходу акцентовано на важливості залучення інвестиційних ресурсів у сферу туризму, промоцію туристичного потенціалу, необхідності розробки документу, який визначить мету, стратегічні цілі, напрями, завдання з розвитку туристичної сфери регіону.

Це дасть можливість більш ефективно координувати роботу в туристичному напрямку із застосуванням стратегічного підходу до планування.

Присутні відзначили важливість розвитку туристичної галузі для економіки області загалом, висловили пропозиції щодо туристичних можливостей Луганщини та впровадження необхідних заходів.

Пропозиції до Плану заходів з розвитку туризму в Луганській області на 2019 рік приймаються Департаментом економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації протягом тижня, після чого документ буде поданий на затвердження виконуючому обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники Луганського регіонального відділення Асоціації міст України, Луганського Центру розвитку місцевого самоврядування, кафедри міжнародної економіки та туризму Інституту міжнародних відносин Cхідноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, комунальних закладів освіти, діяльність яких пов’язана з туризмом, суб’єктів туристичної діяльності, громадських організацій тощо.