Прес-центр7 червня 2019, 15:06

У місті Щастя проведено виїзний прийом громадян

6 червня заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Іваненко у місті Щастя провів виїзний особистий прийом громадян.

Участь у зустрічі з керівниками підприємств та пересічними громадянами також узяв голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон.

Так, були порушені питання щодо реформування первинної та вторинної ланки медицини. Головний лікар міської лікарні Олег Супрун та завідуюча амбулаторією сімейного лікаря Інна Васютіна розповіли про матеріальний стан лікарняних будівель та відсутність окремого приміщення для амбулаторії, перспективи розвитку медицини у місті за умови створення Щастинської об’єднаної територіальної громади.

Під час прийому завідуюча дитячого садочку «Зіронька» Олена Буркун розповіла про проблему безпеки дітей у цьому закладі у зв’язку з аварійним станом даху.

Геннадій Іваненко запевнив, що бере під особистий контроль вирішення питання реалізації проекту з ремонту даху.   

Про поліпшення інфраструктури та транспортного забезпечення місцевої поліції доповів начальник Відділу поліції № 1 м. Щастя В’ячеслав Дубчак.

Представники громадської організації «Культурна фортеця» також звернулися до заступника голови облдержадміністрації. Йшлося про стан доріг, відповідальність перед громадою підрядних організацій за термін виконання та якість капітального ремонту об’єктів міста.

Зокрема, щодо сприяння в завершенні довготривалого ремонту каналізації по вулиці Рєспубліканская та дороги сполученням Щастя-Сєвєродонецьк.

Вищеназвані питання взяти обласною владою на контроль.