Прес-центр5 лютого 2018, 14:02

З початку року державними кадастровими реєстраторами Луганщини зареєстровано 1 167 земельних ділянок

У поточному році державними кадастровими реєстраторами Головного управління Держгеокадастру у Луганській області за заявами громадян зареєстровано 1 167 земельних ділянок.

Окрім того, надано 541 витяг з кадастрової системи про земельну ділянку, внесено 20 змін до відомостей Державного земельного кадастру про земельні ділянки та надано 96 довідок, що містять узагальнену інформацію про землі (території) за формою, встановленою Порядком ведення Державного земельного кадастру, внесено дві відомості про землі в межах територій адміністративно-територіальних одиниць.

Найбільше осіб звертаються про надання відомостей у формі витягів з кадастрової системи про земельну ділянку на території Новопсковського, Станично-Луганського та Новоайдарського районів.

Також опрацьовано 1002 та надано 916 витягів, заявки на які сформовані в електронному вигляді через Публічну кадастрову карту. Найбільше заявок в електронному вигляді сформовано на території Старобільського (184 заяви), Станично-Луганського (136 заяв) та Попаснянського (135 заяв) районів.