Архів новин

03 октября 2020

В Луганській області та в Україні за добу антирекорд COVID-19. Луганщина – 68 випадків, Україна – 4661

Географія виявлених в області захворювань:

місто Сєвєродонецьк – 15 осіб, Лисичанськ – 3, Рубіжне – 10, Біловодський район – 5, Кремінський – 5, Марківський – 4, Новоайдарський – 7, Попаснянський – 6, Сватівський – 4, Станично-Луганський – 2, Старобільський – 7.

За весь час досліджень на Луганщині цей діагноз лабораторно підтверджений у 1208 людей.

З них одужали – 608 (13 за останню добу); лікуються – 582 (118 – на стаціонарі; 464 – амбулаторно).

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня працівників освіти

Шановні вчителі! Дорогі педагоги!

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Цьогоріч ваше свято затьмарене трагічними для Луганщини подіями, але не сказати слова вдячності за ваш важкий та відповідальний труд – виховувати нові покоління наших громадян – не можливо!

Щиро дякую за ваш важливий внесок у формування майбутнього Луганщини! Адже саме ви виховуєте нове покоління вільних та незалежних людей! Від вас залежить, яким буде їх світогляд, рівень знань та громадянська свідомість.  

Пожежі на Луганщині: ще 15 не ліквідовано

На 8.00 ранку у Луганській області продовжується ліквідація 15 пожеж. Найбільш масштабні з них – це осередок поблизу с. Боровеньки, де відбувається поширення верхової лісової пожежі у бік населених пунктів Боровеньки, Кудряшівка, Щедрищево, Гаврилівка та дачних кооперативів. Приблизна площа загоряння 400 га.

На даний час загрози населеним пунктам немає. Для гасіння пожежі залучено від  ДСНС 17 одиниць техніки та 75 людей особового складу.