Архів новин

21 октября 2020

Луганська обласна державна адміністрація та Луганський обласний центр зайнятості висловлюють співчуття у зв’язку зі смертю Євгена Назарова

Сьогодні, 21 жовтня, пішов з життя Євген Назаров.

Останні шість років Євген Назаров працював у Державному навчальному закладі «Луганській центр професійно-технічної освіти». Із 2015 року очолював цей переміщений навчальний заклад і вивів його у лідери серед закладів професійно-технічної освіти України.

Євгену Назарову було 43 роки, він дуже любив життя. Упродовж тривалого часу працював з молоддю, в Луганську очолював місцеву команду КВК, був ведучим гумористичних заходів та перебував у руслі громадських подій.

«Для дітей ви – як друга родина», – Сергій Гайдай на церемонії нагородження працівників освіти

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай вручив державні та обласні нагороди кращим педагогічним працівникам області.

На Луганщині померло чотири людини від COVID-19. Одужали – 68. Зафіксовано ще 110 випадків інфікування коронавірусом

Географія виявлених захворювань:

місто Сєвєродонецьк – 22 особи, Лисичанськ – 17, Рубіжне – 9, Біловодський район – дві, Білокуракинський – шість, Кремінський  – шість, Новоайдарський – шість, Новопсковський – три, Попаснянський – дві, Сватівський – чотири, Станично-Луганський – дві, Старобільський – 15, Троїцький – 16.

За весь час досліджень на Луганщині цей діагноз лабораторно підтверджений у 2686 людей.

З них одужали – 877 (68 за останню добу); лікуються – 1760 (213 – стаціонарно, 1547 – амбулаторно).

Сергій Гайдай з представником місії ОБСЄ обговорив безпекові питання на майбутніх місцевих виборах

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай провів відео-нараду з довгостроковим спостерігачем за виборами місії ОБСЄ Джуліаном Нанді.

Головною темою обговорення стали перебіг передвиборчого періоду в області та підготовки до виборів.

Оголошено громадські обговорення проєкту Програми економічного і соціального розвитку Луганської області на 2021-2023 роки

Пропозиції та зауваження учасників електронних консультацій з громадськістю надавати на електронну адресу economy@loga.gov.ua  до 6 листопада 2020 року.

З проєктом Програми можна ознайомитись за посиланням.

«Лікарі світу» допоможуть із навчанням інтернів, які працюватимуть з хворими на COVID-19

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай 21 жовтня провів зустріч з представниками Філії Асоціації «Лікарі світу/MdM». Організація наразі опікується постачанням медичного обладнання та засобів індивідуального захисту до п’яти опорних лікарень області, які надають допомогу хворим на коронавірус.

Національна служба здоров’я виплатила закладам понад 17,3 млрд гривень за надання медпослуг у стаціонарах

Загалом за пакетами «Терапевтичні госпіталізації» та «Хірургічні операції у стаціонарних умовах» безоплатно проліковано понад 47 тисяч українських пацієнтів. 

Національна служба здоров’я уклала договори з 1086 закладами на надання медичної допомоги пацієнтам у стаціонарних умовах. Цим закладам НСЗУ виплатила понад 17,3 млрд гривень.

На Білокуракинщині ремонтують два мости

Триває ремонт двох мостів у Білокуракинському районі на автомобільній дорозі територіального значення  Т-13-13 у селі Нещеретове.

Ремонт відбувається за рахунок коштів експлуатаційного утримання.

Перший об’єкт розташований на км 96+004 через річку Біла. Довжина цього мосту – 104 метри, ширина – 8 метрів (та два тротуари по півтора метра).

Довжина другого (км 96+534), заплавного, – 70 метрів, ширина – також 8 метрів (та два тротуари по півтора метра).

Закордонні журналісти відзначили позитивні інфраструктурні зміни на Луганщині

Про це було зазначено під час зустрічі голови облдержадміністрації Сергія Гайдая з представниками БФ «Восток SOS» та міжнародною місією журналістів, які зараз подорожують Луганщиною та Донеччиною.

Зокрема, вони відзначили високу якість ремонту дороги між Сєвєродонецьком та Золотим, а також рушійні зміни в розбудові КПВВ, які встигли оглянути.

Платники перерахували до бюджетів усіх рівнів майже 2,6 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб

Протягом січня-вересня 2020 року до бюджетів усіх рівнів надійшло 2 млрд 591,4 млн гривень податку на доходи фізичних осіб (ПДФО).

Бюджети отримали 1 млрд 932,7 млн грн ПДФО, що перевищує показники за січень-вересень минулого року на 202,7 млн гривень.

До державного бюджету мобілізовано 658,7 млн гривень. Це збільшився на 69,1 млн гривень більше ніж за аналогічний період 2019 року.