Архів новин

24 декабря 2023

Привітання Президента України Володимира Зеленського з Різдвом Христовим

Дорогий народе! 

Мільйони українців сьогодні чекають на появу у вечірньому небі першої зорі, що сповіщає про настання Різдва Христового. Свята, яке має багато відтінків. Велике церковне свято. Важливе народне свято. Родинне свято. Різдво, яке завжди люблять діти і чекають дорослі. Різдво, яке наповнює серця світлом. Різдво, яке завжди дарує надію. 

Уже другий рік, як ми дізналися ще одну його форму, ще один його вимір. Це Різдво в часи повномасштабної війни. Різдво, яке має інший настрій, контекст, інший присмак. 

Привітання очільника Луганщини Артема Лисогора з Різдвом Христовим

Сьогодні ми зустрічаємо Різдво Христове – свято злагоди та сімейного єднання.

Зараз ми живемо в різних регіонах країни та за кордоном, але залишаємося великою луганською родиною. Ми єдині як ніколи. У своїй незламності, взаємодопомозі та вірі у нашу Перемогу. Ми однаково її наближаємо. Щодня.

У різдвяні свята особливо щемливо згадується мирне життя та мріється про повернення додому.

25 грудня луганчанам в Черкасах допоможуть із розв’язанням питань пенсійного забезпечення

У хабі Попаснянської громади переселенців прийматиме спеціаліст ГУ ПФУ в Луганській області.

Консультація відбудеться у понеділок, 25 грудня, з 10:00 до 12:00.

Адреса: м. Черкаси, вул. Чехова, 9А.
 

Більше 1 300 ВПО звернулися на тижні до хабів Сєвєродонецької громади в Дніпрі та Тернополі

1 301 набір продуктів, 80 пакунків підгузок, гігієнічні набори, дитяче харчування, одяг надані переселенцям в хабі у Дніпрі (просп. Калнишевського, 27-К).

У Тернополі (вул. Грушевського, 5) луганчанам видано 62 набори продуктів, 94 дитячі Різдвяні подарунки від благодійників, засоби гігієни та підгузки.

Графік роботи хабів: понеділок - п'ятниця з 10:00 до 15:00.
 

Переселенцям з Луганщини в Одесі видавали набори гігієни

А саме 70 ВПО отримали санітарно-гігієнічні набори від БФ «Людська довіра платинум добро Україна».

За тиждень, що минув, допомогу в хабі надали 539 особам.

Нагадаємо, що з понеділка по середу там приймає юрист. По понеділках – спеціаліст ПФУ Луганщини. З вівторка по п’ятницю консультують з питань зайнятості. Щосереди працюють психолог, сімейний лікар, перукар.

У четвер та п’ятницю можна звернутися до психологів.

У п’ятницю – до сімейного лікаря, юристів, перукаря.

У понеділок в Дніпрі – прийом представників ПФУ Луганщини

Консультація спеціаліста Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області відбудеться у хабі Кремінської громади 25 грудня з 10:00 до 15:00.

Адреса: м. Дніпро, вул. В. Антоновича, буд. 89.
 

У «лнр» повернуться до радянської практики виховання «жовтенят», за відсутності паспорту рф в Старобільську примусово видають документ іноземця, росіяни посилюють застосування авіації та БПЛА

«Ворог знов активно застосовує авіацію і безпілотники, атакуючи наші позиції. Зокрема, ударів з неба зазнала територія Серебрянського лісництва, де на землі противник не може досягти успіху. Загалом окупанти понад 150 разів відкривали вогонь по українських захисниках та звільнених селах, спрямувавши 569 снарядів. Дісталося Білогорівці та Невському», – зауважив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.