Архів новин

31 декабря 2023

Підписав кілька указів про шану для наших воїнів, про нашу їм вдячність – звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

31 грудня. Другого року повномасштабної війни. Нашого опору.

Привітання з Новим роком від очільника Луганщини Артема Лисогора

Шановні луганчани!

За обрій іде рік нашої запеклої боротьби та наполегливої роботи на Перемогу.

Разом з цим, 2023-й був роком нашої згуртованості, сміливості та наснаги.

Ми дійсно стали єдиною луганською родиною, у якій сильні підтримують слабких та піклуються одне про одного.      

Сьогодні, коли військові витримують десятки атак на добу, але не віддають ворогу ані метра землі Луганщини, ми створюємо для них міцний тил.      

Відновлюємо підприємства, медичні заклади, зберігаємо освіту. Забезпечуємо житлом та роботою наших людей.   

Талановиті діти Луганщини отримали солодкі подарунки від Артема Лисогора

Очільник Луганщини Артем Лисогор вручив новорічні солодкі подарунки маленьким жителям області, які відвідують гуртки дитячої творчості у гуманітарному хабі Сєвєродонецької громади.

«Не міг утриматися, щоб не привітати вас. По-перше, я був вражений ялинковими іграшками, які ви зробили для наших Захисників! Як і обіцяв, ми прикрасили ними ялинку, яка тепер зустрічає наших бійців, коли вони їдуть на фронт! По-друге, я був присутній на вашому крутезному новорічному святі. Програма, яку ви підготували, гідна найвідоміших танцювальних шоу!» - привітав Артем Лисогор малечу.

5 % з кожної зарплати – гроші для «лнр» збиратимуть з росіян, в Рубіжному гастролери-будівники залишили розібрані дахи будинків, зі звільненого Невського допомогли виїхати ще одній жінці

«Котрий день росіяни тиснуть авіацією, завдаючи ураження нашим селам та укріпленням. За учора вони намагалися це зробити дев’ять разів. Атакували з неба біля Новоселівського, Стельмахівки, Надії, Білогорівки. Також під час обстеження території після чергового нальоту на Невське зафіксована руйнація ще одного будинку», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Нагадаємо, що 28 грудня вогнем з авіації окупанти знищили одразу п’ять приватних помешкань жителів Невського. Знайшли ще.

30 грудня загарбники обстрілювали це село з мінометів і артилерії.