Прес-центр8 червня 2018, 15:06

21 червня в Києві відбудеться Форум бізнес- і IT-лідерів

На Форумі зберуться понад 2 тисячі учасників, які зможуть  розширити коло ділових контактів, знайти нових клієнтів і партнерів.

Також у рамках заходу працюватиме експозона, яка представить продукти в галузі BPM- i CRM-систем.

Програма Форуму складається з трьох потоків. Це – історії успіху та кейси. Кейси компаній про стратегії і підходи, які допомагають прискорюватися на кожному етапі роботи компанії і ще швидше знаходити нові точки для зростання бізнесу.

Також, паралельно буде діяти платформа інструменти та технології. Кращі практики застосування BPM- і CRM-інструментів в різних сферах діяльності організації, які допомагають компаніям швидко рости і розвиватись; тренінги та майстер-класи.

Та третя платформа – авторські майстер-класи з управління взаємодією з клієнтами та оптимізації процесів компанії.

Своїм досвідом і експертизою поділяться представники найбільших компаній України та світу.

Організатором форуму виступає компанія Terrasoft – один з ключових гравців на світовому ринку корпоративного програмного забезпечення для управління бізнес-процесами і CRM, з офісами в семи країнах і більш ніж 500 партнерами по всьому світу.

Участь в заході безкоштовна за умови обов’язкової попередньої онлайн реєстрації за посиланням: https://www.terrasoft.ua/global-tour-2018/kiev?activity=business_ua_pr_g...

Більш детальну інформацію про Форум бізнес- і IT-лідерів можна отримати у працівників компанії Terrasoft за телефонами: +380 (044) 363-31-33, +380 (95) 924-36-96 та в режимі онлайн через Інтернет на сторінці реєстрації учасників на Форум за посиланням:https://www.terrasoft.ua/global-tour-2018/kiev?activity=business_ua_pr_g...

Місце проведення: м. Київ, пр-т Лобановського, 119, концертний майданчик Stereo Plaza.

Участь у заході безкоштовна.