Прес-центр29 листопада 2016, 17:11

Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії підготував нову програму

 

Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії 10 грудня презентує своїм шанувальникам нову концертну програму. Увертюри з оперет, сюїти з балетів, концерти для флейти з музичної колекції відомих композиторів прозвучать у виконанні музикантів оркестру під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України, засновника і диригента камерного оркестру міста Черкаси Олександра Дяченко.

За участі музиканта-флейтиста Станіслава Зубицького прозвучать: твір французького композитора С. Шамінад «Концертіно для флейт з оркестром», Ф. Розі «І птах перелетів гору», мелодія французького композитора А. Гретрі «Концерт для флейти з оркестром», фантазія французького флейтиста-віртуоза, музичного педагога та композитора Ф. Борна «Кармен». У програмі вечора також можна буде почути увертюру до опери Ф. Зуппе «Легка кавалерія», К. Сен-Санс «Вакханалія», сюїту з балету Д. Шостаковича «Болт» та сюїти з балетів А. Хачатуряна.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до чарівного світу класичної музики. Концерт відбудеться 10 грудня у концертному залі Сєвєродонецького обласного музичного училища імені С. Прокоф’єва о 17:00.