Архів новин

07 ноября 2016

Увага! Оголошення

10 листопада в облдержадміністрації відбудеться засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Місце проведення: м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59, 2-й поверх, конференц-зал.

Початок 09:00.

Завершився обласний етап Всеукраїнського огляду-конкурсу сільських клубних закладів

Протягом жовтня сільські клуби демонстрували обласному журі свої творчі здобутки.

Любов Басова завоювала два срібла на світовій першості з велотреку

На першому етапі світового Кубку з велотреку, який відбувся в Глазго (Великобританія), українці вибороли 3 медалі.

Так, дві срібні нагороди на рахунку луганчанки Любові Басової, яка фінішувала другою в гонці кейрін та індивідуальному спринті серед жінок.

Ще одну бронзову медаль національній збірній приніс Андрій Винокуров в індивідуальному спринті серед чоловіків.

Луганщина готується відзначити 500-річчя Реформації

7 листопада заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко зустрівся з керівниками та уповноваженими представниками обласних об’єднань та управлінь релігійних організацій Луганської області. На зустрічі йшлося про реалізацію Указу Президента України «Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації».

У заході також взяли участь начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Аліна Адамчук та представники структурних підрозділів ОДА.

Пауєрліфтери Луганщини привезли три медалі та встановили рекорд України на Всеукраїнській першості серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату

З 4 по 6 листопада у місті Дніпро відбувся кубок України з пауєрліфтингу (жим лежачи) серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату. Всього у змаганнях взяли участь понад 100 спортсменів з різних областей.

Луганщину представляли три майстри спорту України: Наталя Олейник, Сергій Дворцов та Леонід Зубюк.

За результатами змагань наші спортсмени завоювали три медалі – два золота та срібло. Крім цього, було встановлено рекорд України, повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Моніторинг стану використання коштів державного фонду регіонального розвитку у Луганській області станом на 4 листопада 2016 року

За рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році реалізується 35 проектів на загальну суму 193,7 млн грн. Станом на 4 листопада 2016 року в повному обсязі успішно реалізовано 5 проектів, загальний обсяг використаних коштів фонду становив 52,846 млн грн.  

З детальною інформацією про стан реалізації проектів можна ознайомитися за цим посиланням.

 

«Уряд працює над тим, щоб змінити пенсійну систему країни, зробити її справедливою і наповнити ресурсом», ‑ Володимир Гройсман

Уряд працює над тим, щоб змінити пенсійну систему країни, зробити її справедливою і наповнити ресурсом. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі програми Шустер Live у п'ятницю.

«Ми сьогодні думаємо дуже серйозно над самою пенсійною системою. Вона є несправедлива і достатньо серйозно сформована популістично. Це дало нам величезні виклики», ‑ зазначив Володимир Гройсман.

«Наступний наш крок ‑ це змінити пенсійну систему країни, зробити її справедливою і наповнити її ресурсом», ‑ заявив Прем’єр-міністр.

На Луганщини перед учасниками АТО із благодійним концертом виступила Оксана Білозір

У Сєвєродонецьку перед учасниками антитерористичної операції із благодійним концертом виступила народна артистка України Оксана Білозір.

Послухати улюблену співачку прийшли понад 500 українських воїнів.

Свої кращі ліричні та патріотичні пісні вона присвятила саме їм.

Особливо бурхливі оплески викликали «Горобина ніч», «Кленова балада».

Китай надасть 5,2 млн грн на розвиток інклюзивної освіти в Україні – дружина Президента підписала угоду з головою Міжнародної торгової палати Великого Шовкового Шляху

Дружина Президента України, Голова Благодійного Фонду Порошенка Марина Порошенко та голова Міжнародної торгової палати Великого Шовкового Шляху Люй Цзяньчжун (Китай) підписали грантовий договір на суму 200 тис. доларів США (еквівалентно 5,2 млн грн.) на розвиток інклюзивного освітнього середовища в Україні.

Новини АТО: у ніч на понеділок російсько-терористичні війська активізувалися по всій лінії зіткнення

Протягом минулої доби бойовики 11 разів порушували «режим тиші» вздовж всієї лінії розмежування.

Зокрема, двічі з використанням  гранатометів різних типів відкривався вогонь у напрямку села Новоолександрівка Попаснянського району.

У той же час ворог з гранатометів різних типів та стрілецької зброї чотири рази бив по позиціях наших військовослужбовців поблизу села Жовте.

Також з 82-мм мінометів, підствольних гранатометів, стрілецької та снайперської зброї тричі відкривався вогонь у напрямку смт Станиця Луганська.