Прес-центр14 квітня 2023, 13:04

Артем Лисогор: команда має працювати злагоджено на наше повернення на Луганщину

Голова Луганської обласної державної адміністрації Артем Лисогор, якого призначено на посаду Указом Глави держави № 213/2023 від 12 квітня 2023 року, окреслив колективу перші завдання.

З очільниками обласних структур та територій він зустрівся 14 квітня в Дніпрі.

«Основні завдання керівників департаментів та управлінь – забезпечити стале функціонування обласної військової адміністрації та вирішити проблеми побуту наших громадян, які стали вимушеними переселенцями, а також взаємодія із військовими та правоохоронними органами», – наголосив Артем Лисогор.

Він доручив організувати роботу місцевих військових адміністрацій щодо підготовки до деокупації Луганської області.

А керівникам структурних підрозділів ОВА – визначити проблемні питання та пропозиції щодо їх вирішення.

Начальникам місцевих військових адміністрацій необхідно буде доповісти про наявність програм підтримки ВПО та стану їх реалізації.

«Обласна військова адміністрація має функціонувати у форматі «прозорого офісу», куди можуть прийти громадяни. Команда повинна діяти злагоджено на наше повернення. Першочергове завдання – мати дієвий план оперативного відновлення влади та об’єктів життєзабезпечення після деокупації Луганщини», – зазначив очільник регіону Артем Лисогор.

У свою чергу, його перший заступник Олексій Смирнов додав, що відповідний план дій вже розроблений та поступово реалізується.