Прес-центр17 квітня 2020, 18:04

«Бути добру»: Сергій Гайдай привітав дітлахів з прийдешнім Великоднем

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай напередодні чистого свята Великодня завітав до маленьких вихованців Щастинської обласної санаторної школи та двох дитячих будинків сімейного типу.

У Щасті очільник області передав керівникам школи антисептичні засоби для дезінфекції рук, а дітлахам він подарував традиційні воскресні солодощі – паски. Малеча віддячила Сергію Гайдаю виконанням пісень та танцювальних номерів.

А невдовзі голова ОДА відвідав дитячий будинок сімейного типу Марії та Петра Белинських, який став домівкою для 7 дітей. Очільник області привітав батьків та дітлахів з прийдешнім Великоднем, передав дезінфікуючі засоби та паски. Крім того, Сергій Гайдай подарував вихованцю дитячого будинку, футбольний м’яч з автографами гравців «Шахтар» (Донецьк).

Наступним на черзі став дитячий будинок сімейного типу Людмили Стріжаченко та Володимира Брєхова, який виховує 10 дітей. Тут очільник так само передав родині солодощі та дезінфікуючі засоби.