Прес-центр10 лютого 2017, 16:02

До кінця року в Новоайдарському районі з'явиться шестикілометрова лінія енергопостачання

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів нараду з питань визначення траси проходження нової повітряної лінії електропередач для енергозабезпечення с. Трьохізбенка та інших населених пунктів Новоайдарського району з підконтрольної українській владі частини області.
 
У заході взяли участь керівництво Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА, представники ТОВ «ЛЕО» та Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства.
 

Минулого року успішно був реалізований проект будівництва ПЛ 35 кВ - відпайка на ПС 110 кВ Станиця-Луганська від ПЛ 35 кВ «Плотина-Комишна» для енергопостачання Станично-Луганського району.

 

З метою мінімізації ризиків, пов'язаних з обмеженням енергопостачання населених пунктів Новоайдарського району, що знаходяться поблизу лінії розмежування, прийнято рішення про будівництво нової лінії електропередач. Запуск заплановано до кінця 2017 року.

 

Першим етапом передбачених робіт стане корегування траси майбутньої лінії електропередач ПЛ 35-6 кВ «Райгородська- Трьохізбенка», протяжністю 6 кілометрів.