Архів новин

27 февраля 2017

Глава держави затвердив Доктрину інформаційної безпеки України

Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони «Про Доктрину інформаційної безпеки України» та затвердив Доктрину. Документ набирає чинності з дня його опублікування.

Як зазначається у документі, необхідність прийняття Доктрини інформаційної безпеки України зумовлена виникненням актуальних загроз національній безпеці в інформаційній сфері, а також потребою визначення інноваційних підходів до формування системи захисту та розвитку інформаційного простору в умовах глобалізації q вільного обігу інформації.

У державному бюджеті Таджикистану на 2017 рік передбачено надання певних податкових пільг на імпорт

Згідно інформації Посольства України в Республіці Таджикистан та Ісламській Республіці Афганістан, у державному бюджеті Таджикистану на

Медицина для всіх: 4850 осіб з непідконтрольної території Луганщини отримали медичну допомогу

Питання створення на території Луганської області медичної галузі сучасного рівня та підтримка регіональних лікувальних центрів є одним з пріоритетних завдань голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза. На особливому контролі надання медичної допомоги жителям Луганщини, які проживають на тимчасово окупованій території.

На Луганщині рятувальники продовжують роботи з розмінування місцевості

За минулий тиждень піротехніками було обстежено 2,58 га місцевості у Старобілському, Станично-Луганському, Попаснянському та Новоайдарському районах, де виявлено та вилучено 91 одиницю вибухонебезпечних предметів, а саме: 64 артилерійських снаряди, 9 мінометних мін, 1 ручна граната та 17 одиниць інших вибухонебезпечних предметів.

 

Загалом, до розмінування залучалось 31 піротехнік та 12 одиниць техніки, повідомляє Головне управління ДСНС в Луганській області.

 

«Сараєво Бізнес-форум 2017»

В рамках роботи направленої на розвиток реального сектору економіки регіону повідомляємо:

Згідно інформації  Міністерства закордонних справ України, у м. Сараєво, Боснія і Герцеговина, 22 – 23 травня 2017 року заплановано проведення Восьмої міжнародної інвестиційної конференції «Сараєво Бізнес-форум» 2017» під патронатом Президента Боснії і Герцеговини. Це щорічний один з найважливіших інвестиційних форумів в Південно-Східній Європі.

Президент затвердив строки звільнення в запас військовослужбовців строкової служби та терміни проведення чергових призовів у 2017 році

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році».

 

Документом № 44/2017 визначаються строки проведення у поточному році чергових призовів громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової військової служби. Реалізація Указу забезпечить своєчасне виконання завдань, пов’язаних із підготовкою та проведенням зазначених заходів.

КПВВ «Станиця Луганська» переходить на літній час

Нові правила роботи контрольного пункту в’їзду – виїзду вступлять в силу з 1 березня 2017 року. Зокрема, КПВВ «Станиця Луганська» буде працювати з 07:00 до 18:30 годин за київським часом.

 

Новини АТО: На Луганщині зазнали поранень троє українських воїнів

Вчора вдень до Попаснянської міської лікарні доставлено трьох військовослужбовців, які отримали мінно-вибухові травми, акустичні баротравми та контузію у результаті ворожих обстрілів.

 

Крім того, російсько-окупаційні війська вісім разів порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

 

Зокрема, по позиціях сил АТО поблизу міст Попасна і Золоте, сіл Новозванівка, Новоолександрівка і Катеринівка бойовиками сім разів застосовувались 120-мм міномети, автоматичні і протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

 

Глава держави затвердив Доктрину інформаційної безпеки України

Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони «Про Доктрину інформаційної безпеки України» та затвердив Доктрину. Документ набирає чинності з дня його опублікування.