Прес-центр13 червня 2018, 12:06

Ефективність реалізації регіональних цільових програм розглянута в облдержадміністрації

Сьогодні, 13 червня, заступник голови облдержадміністрації Сергій Філь провів засідання робочої групи з питань доцільності розроблення регіональних цільових програм та фінансування діючих за рахунок коштів обласного бюджету.

У заході також взяли участь заступники голови облдержадміністрації Вадим Данієлян та Ольга Лішик.

Під час засідання члени робочої групи обговорили ефективність існуючих регіональних програм та перспективи двох нових.

Сергій Філь наголосив, що одним з основних критеріїв оцінки спроможності регіональних програм є сума залучених коштів державного бюджету на розвиток регіону.
З інформацією про стан цієї роботи та основні завдання охорони навколишнього природного середовища присутніх ознайомив начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олег Тіхонов.

Директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк повідомив про результати виконання регіональної цільової програми «Освіта Луганщини». За його словами завдяки реалізації регіональної програми у 2017 році за показником державної рейтингової оцінки «доступність та якість послуг у сфері освіти» область посіла шосте місце (з 25) серед регіонів України.

Під час засідання були представлені та схвалені проекти регіональної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2018-2020 роки та програми зайнятості населення Луганської області на період до 2020 року.