Прес-центр29 листопада 2016, 10:11

Фахівці обласного молодіжного центру взяли участь в програмі національних обмінів

Минулого тижня у рамках Програми національних обмінів фахівці Луганського обласного молодіжного центру відвідали місто Львів. Під час поїздки відбулося багато цікавих та корисних зустрічей з громадськими організаціями Львівщини.

«Ми мали змогу особисто поспілкуватися з представниками громадських організацій Львова, поділитися думками щодо активізації молодіжного руху наших областей. На Луганщині, як і у Львові, є багато молоді, яка прагне змінити життя рідного краю на краще, а ми, у свою чергу, прагнемо допомогти їм у цьому. Сподіваюся, що завдяки знанням, здобутим під час цієї подорожі, нам все вдасться», – поділилася враженнями працівник Центру Оксана Варава.

Організатори заходу Центр Громадських Ініціатив підготував для гостей насичену програму. Так, протягом двох днів пройшли зустрічі з керівниками Львівського молодіжного центру, Центру Культурного Менеджменту, МГО «Граніт», ГО «Наші Брюховичі» та ГО «Aiesec». Крім того, організовано візити у цікаві та креативні заклади – Першу Львівську Медіатеку та URBAN бібліотеку.

Луганський обласний молодіжний центр дуже вдячний колегам зі Львову за запрошення.