Прес-центр19 жовтня 2016, 11:10

Гастролі ансамблю пісні і танцю «Радани» містами Львівщини

Ансамбль пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії повернувся з творчої подорожі містами Львівської області. Перше місце, куди завітали артисти – став Червоноград, який зустрів луганчан райдужно та гостинно.

Ансамбль привітав мешканців міста з Днем Захисника України, підготованою великою концертною програмою «Зі Сходу на Захід». Артисти виступили з акапельними, ліричними та жартівливими піснями, танцювали та постійно жартували. Варто зазначити, що саме на цій сцені відбулася прем’єра інструментального твору «Пошепки», автором якого є художній керівник ансамблю пісні і танцю «Радани» - Ілля Ханенко.

Наступний концерт відбувся у стінах Народного дому у місті Броди. Він вразив глядачів чарівною українською піснею та майстерним виконанням інструментальних творів. Виконувалися українські народні та сучасні пісні. Особливого колориту дійству надало виконання лемківських пісень колективом з Луганщини.

Багато сильних вражень залишилося від відвідування Львівської області. Концерти вийшли дуже душевними, продемонстрували яскраві українські традиції та всю глибину української душі. Протягом всієї святкової програми не змовкали щирі оплески глядачів. Особлива увага була прикута до акапельних виступів, які артисти привезли Львівській області у подарунок.