Архів новин

15 октября 2016

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем працівників харчової промисловості

Шановні працівники харчової галузі Луганщини!

 

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників харчової промисловості!

Людьми у білих халатах прийнято називати медиків, проте, ця крилата фраза ідеально підходить і для працівників харчової промисловості. Лаборанти, технологи, майстри і робітники щодня працюють над тим, щоб наситити споживчий ринок високоякісними, смачними та корисними продуктами.

Свої перемоги учасники Першого обласного відкритого фестивалю - конкурсу української культури та фольклору присвятили захисникам України

14 жовтня 2016 року у смт Мілове відбувся  Перший обласний відкритий фестиваль - конкурс української культури та фольклору, в якому взяли участь аматорські колективи зі всіх міст та районів області, а також гості зі Львівської та Сумської областей.

Так, зі Львівщини до нас завітали Народний ансамбль «Горлиця» та «Бердиківські музики» (м.Новояворівськ, Яворівського району), а з Сумщини – ансамбль народної пісні «Слобожанські барви» та молодіжний вокальний ансамбль «Елегія» Сумської обласної філармонії.

В програмі "ЛОТ Наживо" обговорили перебіг децентралізаційної реформи на Луганщині

Про децентралізацію влади, перепони на шляху реформи №1, про Перспективний план формування територій громад Луганської області, подальші плани розвитку та перспективи виборчих процесів об'єднаних територіальних громад Луганщини в програмі "ЛОТ Наживо" Луганскої ОДТРК за участі виконавчого директора Луганського регіонального відділення АМУ Наталії Бойко, голови Білокуракинської ОТГ Сергія Сірика, голів Новоайдарської райради та Кремінської РДА Германа Звєрєва та Наталії Чехути.