Прес-центр20 квітня 2023, 14:04

Катерина Безгинська ознайомилась із роботою консультативного кабінету КНП «Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер» у Дніпрі

Заступниця голови Луганської обласної державної адміністрації Катерина Безгинська ознайомилась із роботою нещодавно створеного  у м. Дніпро консультативного кабінету КНП «Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер».

«Майже рік тому у місті Сарни на Рівненщині відновив роботу Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер, який раніше працював у Кремінній. Заклад продовжував надавати медичні послуги своїм пацієнтам, консультувати їх дистанційно. Оскільки найбільшу кількість луганчан - 43,5 тис. осіб, прихистила саме Дніпропетровська область, було прийняте рішення про відкриття консультативного кабінету у місті Дніпро», - прокоментувала прийняте рішення Катерина Безгинська.

Андрій Коваленко, лікар-онколог поліклінічного відділення обласного онкодиспансеру, який здійснює прийом у Дніпрі, повідомив, що від 1 березня 2023 року тут вже отримали кваліфіковану допомогу, зокрема з клінічної онкології, 50 людей. Медичні послуги надаються усім, хто їх потребує: як переселенцям з Луганщини, так і місцевим жителям безкоштовно.

Головний лікар КНП «Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер» Євген Хамчич поінформував Катерину Безгинську про роботу закладу в цілому.

«Наразі за кількістю наданих консультацій, оперативних втручань, наданню хіміотерапевтичної допомоги ми вийшли на довоєнні показники. У середньому за місяць робиться 60 операцій, у березні зробили - 80. Колектив диспансеру – це 100 висококваліфікованих фахівців з онкохірургії, онкогінекології, маммології, з яких 40% - переселенці», - зазначив він.

Консультативний кабінет КНП «Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер» працює за адресою м. Дніпро, вул. Будівельників, 23.

Прийом ведеться щоденно з понеділка до п’ятниці з 9:00 до 15:45.

Запис на консультацію за телефоном: 095-868-13-13.