Прес-центр12 травня 2021, 11:05

Луганщина представлена на міжнародній туристичній виставці в Києві

У Києві відкрито міжнародну туристичну виставку UITT' 2021: «Україна – Подорожі та Туризм».

Це традиційне щорічне місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туристичних операторів і турагентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа.

Цього року участь у виставці беруть більше 15 країн світу, серед яких Албанія, Туреччина, Іспанія, Домініканська Республіка, Болгарія, Чорногорія, Литва, Єгипет, Грузія, Польща, Хорватія та Аргентина.

Під гаслом «Луганщина... Відкрий! Пізнай! Захопись!» за фінансової підтримки ПРООН наша область представлена Управлінням культури, національностей, релігій та туризму Луганської облдержадміністрації, Луганський обласним краєзнавчим музеєм та пасікою «Медове Джерело».

14 видів буклетів, флаєри, візитівки, відеоматеріали презентують особливості Сєвєродонецька, Новопскова, Кремінної, Лисичанська, Сватового, Старобільська та Новоайдара, приваблюють потенціальних туристів, які розпитують про ці території для того, щоб відвідати наш регіон.

Цікавлять відвідувачів, зокрема, лайт-бокс зі світлиною краєвиду Луганщини та фотозона з конем і жокеєм.

Під час заходу відзначено, що Луганська область володіє значними ресурсами та вражає дивовижними краєвидами. Вона приваблює природно-туристичним потенціалом, традиціями степового краю, духовною спадщиною, дивовижними відкриттями та невичерпною скарбницею оздоровчих і реабілітаційних закладів.

Участь у виставці надає можливість представити весь спектр атмосфери гостинності краю як для українського туриста, так і для іноземних гостей.

Відвідувачі, серед яких гіди та туроператори, які формують туристичні маршрути, – мають нагоду отримати інформацію щодо нових туристичних продуктів Луганщини та, як наслідок, завдяки цьому посилять туристичний імідж регіону.