Архів новин

01 мая 2021

Привітання Сергія Гайдая з Великоднем

Дорогі земляки!

Великдень для кожної української родини – свято особливо шановане та величне. Адже, усі ми віримо, що добро завжди перемагає над злом, життя над смертю, а віра – над безнадією.

Саме з вірою у нашу перемогу прийдемо ми до храмів та будемо молитись за повернення миру на Луганщину. За життя та здоров’я наших бійців, які залишили свої родини, щоб ми могли святкувати у родинному колі.

Україна отримає додатково 10 млн доз вакцини проти COVID-19 – доповідь Президенту

Україна уклала контракт з американською фармацевтичною компанією Pfizer щодо постачання додаткових 10 млн доз вакцини проти коронавірусної хвороби COVID-19. Про це Президентові України Володимиру Зеленському доповів міністр охорони здоров’я Максим Степанов, який підписав документ від імені держави.

Лабораторно підтверджено 157 нових випадків COVID-19 в області. Від ускладнень померли ще сім хворих

Географія виявлених захворювань:

місто Лисичанськ – 18, Рубіжне – вісім, Сєвєродонецьк – 54, Біловодський район – сім,  Білокуракинський – одне, Кремінський – чотири, Марківський – п’ять, Міловський – два, Новоайдарський – п’ять, Новопсковський – три, Попаснянський – три, Сватівський – шість, Станично-Луганський – два, Старобільський – 32, Троїцький – сім.

За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджений у 23 607 випадках.

Одужали – 18 961 (163 за останню добу); лікуються – 3 920 (605 – стаціонарно, 3 315 – амбулаторно).