Прес-центр1 травня 2021, 18:05

Привітання Сергія Гайдая з Великоднем

Дорогі земляки!

Великдень для кожної української родини – свято особливо шановане та величне. Адже, усі ми віримо, що добро завжди перемагає над злом, життя над смертю, а віра – над безнадією.

Саме з вірою у нашу перемогу прийдемо ми до храмів та будемо молитись за повернення миру на Луганщину. За життя та здоров’я наших бійців, які залишили свої родини, щоб ми могли святкувати у родинному колі.

Кожного разу, коли я розрізаю запашну паску та беру у руки крашанку, згадую бабусю, яка, попри радянські забобони, щороку пекла найсмачніші паски на Луганщині. А потім ми-діти ділились один з одним.

Упевнений, що й через багато років нічого не зміниться: й благодатна звістка про Воскресіння Сина Божого наповнюватиме кожну душу та оселю не тільки добрими словами, але любов’ю та милосердям.

Вже понад рік ми боремось із страшною пандемією, яка забрала мільйони життів. Тож, на кожному з нас лежить відповідальність за здоров’я та життя близьких.

Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю, та непохитну віру у свої сили!

Щиросердно вітаю вас із Світлим Христовим Воскресінням!

Бажаю, щоб Ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска та яскравим, як українська писанка.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!