Прес-центр3 листопада 2016, 10:11

Молодь Луганщини має змогу долучитися до конкурсу з головним призом у 10000 доларів США

За підтримки Міністерства молоді та спорту України Благодійний Фонд «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» у партнерстві з американським університетом Delaware проводить Diamond Challenge for High School Entrepreneurs USA.

Мета конкурсу – надати можливість молоді розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямований молодіжній підприємницькій діяльності.

Конкурс спрямований на підтримку молодіжних підприємницьких проектів серед учасників від 16 до 18 років в Україні. У рамках цього конкурсу молодь матиме змогу презентувати свій суспільно-корисний бізнес-проект та отримати можливість виграти 10000 доларів США.

До участі у конкурсі приймаються проекти від команд у складі 2-4 осіб, з яких один представник розмовляє англійською мовою. Реєстрація команд триватиме  до 20 листопада 2016 року на сайті: http://diamondchallenge.org.

Конкурс відбудеться у два етапи. Перший етап пройде в Україні, де конкурсанти змагатимуться за приз 1000 доларів та поїздку до США. Там буде організовано заключний етап конкурсу з головним призом 10000 доларів.

Більше з правилами та вимогами конкурсу можна ознайомитись на сайті www.icepp.org.ua.