Прес-центр28 листопада 2016, 16:11

Молоді музиканти зібралися у Сєвєродонецьку на фестивалі української музики «MusArt-країна»

27 листопада у Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім.С.С.Прокоф’єва вперше відбувся Обласний відкритий фестиваль-конкурс української музики «MusArt-країна». Його організаторами  виступили управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації і КЗ «Сєвєродонецьке обласне музичне училище ім. С.С.Прокоф’єва».

 

Метою проведення фестивалю-конкурсу є популяризація кращих зразків української музики серед учнів дитячих музичних шкіл і музичних відділень дитячих шкіл мистецтв та студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, сприяння розкриттю їх індивідуальності, формування національної та громадської самосвідомості молоді засобами мистецтва.

 

Фестиваль-конкурс зібрав талановитих музикантів-виконавців з Білолуцька, Попасної, Рубіжного, Щастя, Сватового, Старобільська, Кремінної, Лисичанська, Золотого, Новопскова, Борівського, Новодружеська, Привілля, Шульгінки та Сєвєродонецька. Також на захід завітали представники з музичного училища міста Торецька Донецької області.

 

Фестиваль-конкурс «MusArt-країна» продемонстрував силу патріотичних почуттів та великий творчий потенціал молоді Луганщини. Сподіваємось, що він стане традиційним і буде дарувати учасникам та глядачам безліч позитивних емоцій.