Прес-центр8 квітня 2023, 16:04

На цьому тижні більше 1620 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

Зокрема, у гуманітарному штабі в Богданівці фахівці Луганської обласної служби зайнятості надавали консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, наші земляки отримували продуктові набори.

У Київському хабі продовжилася видача наборів від Міжнародної організації з міграції, дитячих памперсів та продуктів харчування.

Відвідувачам також надавали правову допомогу та юридичні консультації адвокати благодійного фонду «Право на захист», приймав спеціаліст Луганської обласної служби зайнятості.

У Корсунь-Шевченківському переміщені особи з Луганщини отримували продуктові набори. Всіх, хто потребує, консультували із загальних, соціальних, юридичних питань.

У хабі на Хмельниччині відвідувачі забезпечувалися продуктовими наборами, дитячими памперсами та пледами. Крім того, лікарі Норвезького Червоного Хреста здійснювали первинний огляд, видавали ліки та надавали консультації.

Водночас на Полтавщині нашим ВПО надавали продуктові та гігієнічні набори, одяг, взуття та памперси. Також приймали юристи благодійного фонду «Право на захист».