Прес-центр7 грудня 2020, 16:12

Надані доручення щодо особливостей навчального процесу в закладах освіти обласної комунальної власності з питань реформування системи інституційного догляду

Департамент освіти і науки облдержадміністрації провів онлайн нараду з  питань функціонування освітньої галузі на території Луганської області, зокрема, закладів освіти обласної комунальної власності.

Розпочинаючи нараду, директор Департаменту Юрій Стецюк підкреслив, що питання активного реформування галузі освіти потребують виважених та чітких дій, наголосивши, що реорганізація системи інституційного догляду та виховання дітей є вкрай важливою.  

На захід були запрошені керівники закладів освіти обласної комунальної власності.

На порядку денному засідання розглядалися питання щодо діяльності зазначених закладів. А саме: їх переформовування відповідно до вимог чинного законодавства, зарахування дітей на цілодобове перебування, своєчасного проведення тендерних торгів по закупівлі природного газу, електричної енергії на 2021 рік та укладання відповідних договорів.

Також увага присутніх була акцентована на дотриманні виконавчої дисципліни у закладах освіти обласної комунальної власності.

За підсумками наради надані протокольні доручення щодо особливостей організації навчального процесу в закладах освіти обласної комунальної власності з питань реформування системи інституційного догляду та виховання дітей та під час карантину.