Архів новин

30 декабря 2020

Обласну стипендію призначено 61 провідному та перспективному спортсмену Луганщини

Провідні та перспективні спортсмени Луганщини отримають обласні стипендії у І півріччі 2021 року.

Підписано відповідне розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації.

У документі, зокрема, йдеться, що для підтримки і стимулювання розвитку спорту вищих досягнень обласна стипендія у розмірі 3502 гривні призначена 12 провідним спортсменам зі складу збірних команд України з олімпійських видів спорту.

Україна отримає ще 1,9 мільйона доз вакцини проти COVID-19 у максимально короткі терміни. Підписано контракт про постачання

На виконання завдання Президента України Володимира Зеленського Міністерство охорони здоров’я уклало контракт про постачання на територію України в максимально короткі терміни вакцини виробництва компанії Sinovac Biotech проти респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. 

Лабораторно підтверджено 164 нових випадки COVID-19 в області. Ще вісім хворих померли від ускладнень

Географія виявлених захворювань:

місто Лисичанськ – 46, Рубіжне – 30, Сєвєродонецьк – 65, Біловодський район – три, Білокуракинський – чотири, Новоайдарський – чотири, Попаснянський – два, Сватівський – одне, Станично-Луганський – чотири, Старобільський – п’ять.

За весь час досліджень на Луганщині цей діагноз лабораторно підтверджений у 10 218 осіб.

З них одужали – 7 412 (288 за останню добу); лікуються – 2 519 (418 – стаціонарно, 2 101 – амбулаторно).

Піротехніками на Луганщині виявлено та вилучено 44 вибухонебезпечних предмети

Протягом минулої доби, 29 грудня, піротехнічними розрахунками ГУ ДСНС України у Луганській області перевірено 2,2 га території у Попаснянському та Станично-Луганському районах.

Під час обстеження виявлено та вилучено 13 артилерійських снарядів, 17 гранат, один інженерний боєприпас й 13 набоїв.

Нагадуємо! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою:

За кошти Євросоюзу на Луганщині буде створене потужне інформаційне агентство

Проєкт «Сприяння інформаційній реінтеграції непідконтрольної частини Луганської області шляхом створення інформаційного агентства на базі КП «Медіапростір» став переможцем конкурсу з відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС, за програмою «Загальноукраїнська солідарність».

Схвалено проєкт Указу Президента про запровадження щорічної Премії учасникам ЗНО з найвищим результатом

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт Указу Президента України про Премію учасникам зовнішнього незалежного оцінювання, які здобули повну загальну середню освіту та отримали максимальну кількість балів за результатами ЗНО.

Відповідно до Регламенту КМУ, проєкт Указу буде переданий на підпис Президенту України.

Проєктом документа передбачається заснування 20 щорічних премій, які виплачуватимуться одноразово. Кожна Премія становитиме 5 тисяч гривень.

Consultant’s Digest: підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів в експорті

Другий випуск Consultant’s Digest #2 розповість про не менш корисні та гарячі теми: вебмаркетинг, цифрові продажі, вебаналітика, аналіз бізнесу за допомогою цифрових інструментів та веб промоція консалтингових послуг.

Якщо Ви вже на шляху до нових країн та Вам цікаво, як це роблять інші компанії та якими методами, читайте кейс-стаді про представників фешн та креативних секторів, зокрема:

• вихід виробників етноодягу на скандинавський ринок;

• виклик Німецького ринку українській компанії кравців;

• промоція виробника верхнього одягу на ринку Канади;

На Луганщині розпочали фінансування пенсій за січень

За повідомленням Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, станом на 29 грудня 2020 року профінансовано виплату пенсій в області за січень 2021 року у сумі 20,06 млн гривень.

Зокрема, профінансовано центр поштового зв’язку по 4 січня.

Фінансування відбувається згідно з графіком.

Заборгованість із виплати пенсій відсутня.