Прес-центр2 квітня 2023, 11:04

НМТ-2023: відкриті демонстраційні тести з французької та іспанської мов

Потенційні учасники тестування можуть виконати завдання з іспанської мови. Онлайновий НМТ з цього предмета доступний за посиланням: https://lv.testportal.gov.ua/spainTest/

У тестах з іноземних мов на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді, як не буде і завдань з аудіювання. Тому їх немає і в демонстраційному варіанті тесту.

Якщо в учасника тестування повільний інтернет або відсутні умови, щоб працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном, ー файл із демонстраційним варіантом тесту з іспанської мови (https://testportal.gov.ua/wp-content/uploads/2023/03/NMT_2023-Ispan_mova...) можна завантажити на свій пристрій, виконати завдання і звірити відповіді з правильними.

Крім того, у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти вже можна пройти тест із французької мови (https://lv.testportal.gov.ua/demo.french/).

Для тих учасників, у яких повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером/з планшетом/телефоном, демонстраційний варіант тесту з французької мови доступний за посиланням (https://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2023/03/NMT_2023_Frantsuzk...).