Прес-центр8 травня 2020, 14:05

Пенсійний фонд Луганщини та Служба судової охорони долучились до акції «Журавлі пам’яті»

До Дня пам’яті та примирення співробітники ГУ Пенсійного фонду України в Луганській області приєдналися до проведення на Луганщині акції «Журавлі пам’яті», яку було ініційовано облдержадміністрацією.
Фахівці пенсійної служби власноруч виготовили паперові «журавлики», що символізують всіх жертв Другої світової війни – загиблих на фронтах і в окопах, у полоні і концтаборах, чи просто зниклих безвісти у вихорі тих буремних подій.
За словами представників ПФУ Луганщини, майже кожну українську родину спіткало горе від втрат під час Другої світової війни. Тому українці не мають права забути тих, хто ціною власного життя відстояв мир на землі!
Співробітники Служби судової охорони також доєдналися до акції. З цією метою 8 травня представники Служби власноруч створили червоних журавлів та розвісили їх на дереві біля приміщення територіального управління.
Нагадаємо, що До Дня пам’яті і примирення у управління культури, національностей та релігій ОДА та Центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва запускають акцію «Журавлі пам’яті».
Ідея акції – власноруч зробити і розмістити 8 травня на своєму вікні, балконі, дереві біля будинку паперових «журавликів», виконаних за технологією оригамі, які символізують душі загиблих у Другій світовій війні. Свої фото можна розміщувати під хештегом #нашіжуравлі