Архів новин

31 мая 2020

На Луганщині ще одна людина одужала від COVID-19

За весь час досліджень на Луганщині це захворювання лабораторно підтверджене у 47 осіб.

З них одужали – 40; лікуються – 7 (1 – на стаціонарі, 6 – амбулаторно).

Заповненість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, – 0,51 %.

За даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 9:00 31 травня в Україні 23672 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 708 летальних, 9538 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 468 нових випадків.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з Днем хіміка

Шановні працівники підприємств хімічної промисловості Луганщини!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем хіміка!

Відомий факт, що однією з провідних базових галузей промисловості як всієї країни, так і нашої області, є хімічна.

Хімічні підприємства Луганщини завжди були лідерами за обсягами виробництва, експорту продукції та рівнем технологічного розвитку. Однак, на жаль, з початку військової агресії проти нашої країни вони зазнали значних втрат.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з Днем міста Сєвєродонецька

Шановні сєвєродончани! Шановні земляки!
Вітаю з нашим спільним святом – Днем міста Сєвєродонецька!
Сьогодні я з великою вдячністю звертаюся до всіх сєвєродончан, які дали прихисток для десятків тисяч переселенців з окупованого Луганська. Вдячний за вашу гостинність, підтримку та спільну роботу. Для вимушених переселенців місто стало новим домом, новим стартом для реалізації власних амбіцій і новим відрізком їх життя.