Прес-центр10 лютого 2017, 15:02

Питання сталого тепло- та енергопостачання на контролі облдержадміністрації

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза Департаментом регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА проведено термінову нараду, присвячену наявній заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу Луганщини.

 

У зв'язку з цією проблемою виникла загроза невиконання судових рішень щодо погашення заборгованості, що може спричинити арешти рахунків і часткову або навіть повну зупинку функціонування підприємств.

 

За результатами обговорення були запропоновані напрями та знайдені шляхи виходу зі складної ситуації. Облдержадміністрація тримає це питання на контролі та докладе всіх зусиль для досягнення консенсусу і вирішення даної проблеми.

 

Варто зазначити, що стала і стабільна робота підприємств, в умовах військової агресії на Луганщині, забезпечує підтримку і розвиток життєдіяльності всього регіону.

 

«Ми ставимо перед собою завдання щодо врегулювання подібних проблемних питань, відстоюємо дотримання чинного законодавства з урахуванням проблем підприємств області», – зазначив заступник директора Департаменту Артем Скаженик.