Прес-центр9 вересня 2020, 16:09

Подовжено термін прийому заявок на Конкурс бізнес-грантів на сході України

Програма ООН із відновлення та розбудови миру оголошує про подовження терміну прийому заявок на конкурс малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро-, малих та середніх підприємств на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей та в окремих районах та містах Запорізької області вздовж узбережжя Азовського моря.

Конкурс проводиться за підтримки Європейського Союзу, урядів Данії та Японії.

Кінцевий термін подання заявок: до кінця доби 20 вересня 2020 року.

Максимальна сума одного гранту складає 250 000 гривень. 

Підприємці, які отримають грант, мають зробити власний внесок у реалізацію бізнес-плану (у грошовій чи іншій формі, наприклад, безоплатною працею, наданням обладнання, приміщення тощо) у розмірі не менше 25% від вартості проєкту.

Метою конкурсу є відновлення або посилення ділової активності, зниження напруги на ринку праці та забезпечення розвитку секторів економіки, які є критично важливими для подальшого економічного розвитку регіону.

Загальний бюджет грантової програми, розрахованої на 2019-2020 рр., складає 5,24 млн доларів США, зокрема 2,56 млн доларів США для конкурсу, що оголошується.

Для детальної інформації щодо конкурсу завітайте за посиланням: https://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/recovery-and-peacebuildi...