Архів новин

26 сентября 2020

На Луганщині зафіксовано 44 нові випадки COVID-19. В Україні черговий антирекорд – 3 833 за добу

Географія виявлених в області захворювань:

місто Сєвєродонецьк – 15 осіб, місто Лисичанськ – чотири, місто Рубіжне – одна, Біловодський район – шість, Білокуракинський – одна, Марківський – три, Міловський – дві, Новопсковський – дві, Попаснянський – три, Сватівський – одна, Станично-Луганський – дві, Старобільський – три, Троїцький – одна.

Серед них: 15 – з кола раніше визначених контактних осіб, 12 прибули з тимчасово окупованих територій, дев’ять – хворі на пневмонію, вісім – з клінічними проявами тяжкого перебігу ГРВІ.

Сергій Гайдай біг за легендарного Темура Юлдашева - на Луганщині вшанували пам’ять загиблих українських воїнів

Луганська область доєдналася до Всеукраїнського патріотичного забігу у пам'ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

 Участь у заході взяв голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, який з портретом легендарного воїна Темура Юлдашева подолав дистанцію у три кілометри.

Сергій Гайдай висловив співчуття з приводу катастрофи літака Ан-26 Повітряних Сил ЗСУ та оголосив на Луганщині День жалоби

Луганщина, як і уся країна, приголомшена трагедією: назавжди залишились у небі військові льотчики та курсанти Університету повітряних сил імені І.Кожедуба.

У такі болючі моменти ми ще гостріше відчуваємо себе єдиною українською родиною.

26 сімей втратили батьків та синів. Важко підібрати слова, щоб передати співчуття та підтримку близьким загиблих.

Нехай вам вистачить мужності пережити ці тяжкі хвилини болю та відчаю.

Хлопці назавжди стали вашими «янголами – охоронцями».