Прес-центр16 листопада 2016, 09:11

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Дня працівників радіо, телебачення і зв’язку

Від щирого серця вітаю вас із вашим  професійним святом!

Телебачення, радіо, електронні засоби зв’язку - це не лише незмінні атрибути сучасного життя, але і могутній чинник економічних,  культурних і політичних перетворень у суспільстві. Сьогодні, в умовах інформаційної війни, саме від вас залежить наша перемога у боротьбі за свідомість та душі наших громадян по той бік лінії розмежування.

Немало вже зроблено, але ще більше потрібно зробити, щоб нас почули і побачили ті, хто змушений перебувати в окупації, щоб підтримувати у їхніх серцях оптимізм, віру та надію у те, що ми разом, і нас не скорити.

Стрімко впроваджуючи новітні комунікаційні технології, ви робите Луганщину інтелектуально та інформаційно потужнішою, відкритішою та інвестиційно привабливішою.

Але, як і раніше, ваша головна місія  – скорочувати відстані між містами і людьми, сполучаючи їх серця і душі.

Бажаємо вам  міцного здоров’я, добра і сімейного благополуччя!

Нехай на усіх частотах вашого життя звучать тільки хороші новини, щоб, користуючись усіма новітніми досягненнями прогресу, ви не втрачали  найважливішого – зв’язку з тими, хто вам дорогий.

 

 

З повагою

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                         Юрій Гарбуз