Прес-центр6 вересня 2020, 07:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з Днем підприємця

Шановні представники малого та середнього бізнесу Луганщини!

Вітаю вас з професійним святом – Днем підприємця!

Ключі від сталого економічного розвитку сучасної Луганщини полягають у відновленні миру на нашій землі та створенні сприятливого бізнес-середовища у регіоні. Саме робота малих та середніх підприємств є головним джерелом наповнення бюджетів, створення нових робочих місць.

Попри ризики, пов’язані з бойовими діями в області, підприємництво забезпечило роботою десятки тисяч осіб. А ваша ділова ініціатива та наполеглива праця дають країні змогу впроваджувати соціально-економічні реформи та розбудовувати критичну інфраструктуру.

Підприємництво в Україні – це гідний партнер держави, який бере на себе відповідальність перед суспільством та створює робочі місця з конкурентною оплатою праці.

Сьогодні спільне завдання влади та бізнесу – створення умов, де кожна родина українців неодмінно має стати заможною та процвітаючою.

Шановні підприємці Луганщини, щиро дякую за те, що ви не складаєте руки, долаючи усі перепони на своєму шляху, ніколи не зупиняєтесь на досягнутому та упевнено рухаєтесь уперед!

Бажаю вам великих інвестицій, стабільних прибутків та відсутності  форс-мажорів! Мирного неба над головою та сімейного затишку в кожен дім!

 

З повагою

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                                                                  Сергій Гайдай