Прес-центр13 жовтня 2016, 13:10

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем захисника України

Шановні військовослужбовці!

 

У багатому на подвиги літописі українського воїнства безліч битв і дат, гідних стати Днем захисника Вітчизни, – зазначив Президент України Петро Порошенко під час обговорення можливої дати свята на честь воїнів, які боронять Україну. Проте таким днем стало 14 жовтня – Покрова  Пресвятої Богородиці, небесної покровительниці воїнів-захисників ще з козацьких часів.

Україна – мирна держава, яка ніколи не воювала за чужі землі, але сама неодноразово ставала об’єктом збройної агресії. На жаль,  ми знову змушені протистояти ворожій навалі, захищаючи незалежність нашої країни. Знову лунають постріли, гинуть люди, десятки тисяч українців стали біженцями у своїй країні.

         Тим гостріше у цей день – День захисника України – відчуваються біль та гордість у наших серцях. Біль від непоправних втрат та гордість за Ваш щоденний  подвиг!

Українські воїни дали гідну відсіч російському агресору, мужньо та героїчно захищають східний кордон України – нашу рідну Луганщину.

Саме тому вся країна вшановує своїх героїв під гаслом: «Сила Нескорених!».

Вічна пам’ять всім полеглим на полі бою! Їх імена назавжди викарбувані на скрижалях героїчної історії Української держави!

 Бажаю всім захисникам України незламності духу, віри у нашу спільну перемогу, мирного неба над головою! Нехай Богородиця своїм святим покровом нас завжди оберігає!

Слава Україні!

 

З повагою,

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                             Юрій Гарбуз