Прес-центр11 листопада 2016, 16:11

Продовжується співпраця Луганської облдержадміністрації з ПРООН

11 листопада перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Роман Власенко зустрівся з представниками Програми розвитку ООН в Україні.  До складу делегації увійшли: Кунал Дхар, Радник з питань відновлення та стабілізації, Керівник проектів; Руслан Федоров, Регіональний менеджер Краматорського офісу; Соломія Стахів, Регіональний менеджер Сєвєродонецького офісу; Людмила Скоропада, Координатор Програми відновлення та побудови миру з питань місцевого управління та децентралізації; Роман Хащенков, Координатор Програми відновлення та побудови миру з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості.

 

Під час зустрічі розглянуто нагальні потреби області та шляхи їх вирішення. За підтримки ПРООН була розроблена та затверджена Стратегія розвитку Луганської області до 2020 року, а також створена Агенція регіонального розвитку Луганської області, як один із інструментів з реалізації Стратегії.

 

Значну увагу учасники обговорень приділили підтримці та супроводу впровадження в області системи державних закупівель ProZorro, процесу децентралізації та новостворених об’єднаних територіальних громад шляхом надання їм допомоги.

 

Роман Власенко запевнив, що всі ці напрями відповідають пріоритетам роботи Луганської облдержадміністрації та ПРООН. Також досягнуто домовленостей спільно планувати діяльність та впроваджувати ініціативи однією командою.