Прес-центр26 травня 2020, 12:05

Сергій Гайдай взяв участь у онлайн-конференції з молодими громадськими активістами та підприємцями Луганщини

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь у регіональній конференції Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine». Цей проєкт діє за підтримки Міністерства молоді та спорту України та вже шостий рік поспіль об’єднує громаду, владу, бізнес та ЗМІ. щоб привернути увагу до сталого розвитку, соціальної активності в регіонах та об’єднати зусилля для ефективного розвитку молодіжних ініціатив тощо.

У вітальному слові очільник області наголосив: «Внаслідок бездіяльності місцевої влади, я запропонував створити консультативно-дорадчий орган – Молодіжну ОДА при облдержадміністрації. Я особисто бачу, що наша молодь не є «зашореною», у них палають очі. І доки у них не опускаються руки, не тьмяніють очі – змінюйте систему. Давайте зробимо це разом! Кожного дня у нас на шляху трапляються нові виклики, проте молодь, що є рушійною силою суспільства, може допомогти у їх подоланні».

Сергій Гайдай відзначив, що післязавтра буде півроку, як він знаходиться на посаді голови ОДА. За цей час вже можна казати, що вже було зроблено і які плани на майбутнє Луганщини.

Продовжили офіційний порядок денний конференції доповідями учасників про плани діяльності на поточний рік.

За словами організаторів заходу, основною метою є налагодження співпраці між органами державної влади, громадськістю, бізнесом та ЗМІ, пропозицій можливої взаємодії в області, анонсу можливостей для молоді області.

 Контакт: Тетяна Вергун, +38(050)9629086, tatyana.vergun@gmail.com