Прес-центр4 грудня 2020, 15:12

Сергій Гайдай: завдяки українським військовим ми можемо спокійно працювати, вчитись та просто мирно жити

Очільник Луганщини сьогодні, 4 грудня, привітав військових із прийдешнім Днем Збройних сил України.

В одній із військових частин у Сєвєродонецьку Сергій Гайдай вручив нашим воїнам державні нагороди та обласні відзнаки.

«Завдяки вам ми можемо спокійно працювати, вчитись та просто мирно жити на рідній землі. День Збройних сил відзначають у грудні, коли починається зима. Саме в такі моменти розумієш, наскільки важко нашим воїнам зараз там, в бліндажах, окопах, робити свою справу – боронити країну», – наголосив він.

Голова облдержадміністрації додав, що спільними зусиллями ЗСУ да добровольчих батальйонів ворожу навалу вдалося зупинити, зберігши більшу частину Луганщини в мирі: «Якщо би не ви, навіть важко уявити, у якому населеному пункті ми з вами відзначали цей день. За це кожному з вас велика вдячність».

Сергій Гайдай нагородив двох військових Грамотою Верховної Ради України, ще трьох – знаком пошани «Захиснику Луганщини», інших – Почесною грамотою та Листом подяки облдержадміністрації.

Також цього дня зранку очільник Луганщини Сергій Гайдай разом із керівником військово-цивільної адміністрації м. Сєвєродонецька Олександром Стрюком, військовослужбовцями та представниками громадськості взяв участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника генерал-майору Національної Гвардії України Олександру Радієвському в Сєвєродонецьку.