Прес-центр20 вересня 2018, 18:09

У Кримському військовослужбовці ОТУ «Північ» допомогли організувати заходи з нагоди дня селища

У селищі Кримське, що на Луганщині, військовослужбовці Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва ОТУ «Північ» разом із бійцями однієї з частин Об'єднаних сил, допомогли організувати святкові заходи в рамках дня селища.

Напередодні начальник Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва в місті Сєвєродонецьк полковник Олег Фурс зустрівся з головою військово-цивільної адміністрації селища Кримське і були вирішені нагальні питання щодо подальшої співпраці та обговорений план заходів прийдешнього свята у прифронтовому населеному пункті.

Зранку в центрі селища армійці розгорнули польову кухню КП-130. Усі охочі змогли скуштувати смачної каші, поспілкуватися із захисниками України, безкоштовно отримати у офіцерів ЦВС свіжу пресу та проконсультуватися з проблемних питань.

Після основних урочистих заходів та проведення богослужіння на честь покровителя селища, Святого Архістратига Михаїла, військовослужбовці Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва завітали до наймолодших мешканців – вихованців НВК «Кримська загальноосвітня середня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

З нагоди свята діти отримали подарунки – футбольні м’ячі, книжки, різні іграшки та смаколики.