Прес-центр20 жовтня 2016, 16:10

У облдержадміністрації вирішують питання використання земельних та водних об’єктів регіону

18 жовтня заступник голови облдержадміністрації Володимир Гуц провів засідання комісії з конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та виконавців земельних торгів. Переможцем конкурсного відбору комісія визнала ТОВ «СТЮР ЮА».

 

Також, Департаментом комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації за участі фахівців Департаменту захисту економіки Національної поліції України проведено засідання комісії з розгляду земельних питань.

Комісія, зокрема, опрацювала питання поновлення, внесення змін та розірвання договорів оренди облдержадміністрації, укладених райдержадміністраціями, які не мають повноважень щодо передачі земельних ділянок у власність або у користування, а також колегіально розглянула звернення юридичних осіб щодо земельних відносин.

Як зазначив директор Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації Вадим Квас, правовстановлюючі документи щодо власності на земельні ділянки в області потребують невідкладного перегляду та приведення у відповідність до вимог чинного законодавства. Тому, було прийняте рішення на наступному засіданні комісії врегулювати питання, пов’язані із внесенням змін до діючих договорів оренди землі, укладених райдержадміністраціями.