Прес-центр23 квітня 2020, 15:04

У Щасті розпочався ремонт ділянки дороги Сєвєродононецьк – Станиця Луганська

Сьогодні у межах міста Щастя Новоайдарського району активно розпочали підготовчі роботи з поточного середнього ремонту шляху сполучення від Сєвєродонецька до КПВВ «Станиця Луганська» у рамках проєкту «Велике будівництво». Цей проєкт був ініційований Президентом України Володимиром Зеленським та має на меті відновлення та побудову важливих інфраструктурних об’єктів по всій Україні.

Так, на автошляху вже розпочато зрізання верхнього шару асфальту на 32-кілометровій ділянці дороги загального користування державного значення Н-21 Старобільськ – Луганськ – Хрустальний – Макіївка – Донецьк (км 39+960 - км 71+960). Переможцем стала підрядна організація ТОВ «Ростдорстрой», яка ремонтуватиме дорогу на відрізку між Новоайдаром і Щастям. Вартість виконання робіт складе 816 990 000 грн.

Виконуючий обов’язки начальника Служби автомобільних доріг у Луганській області Павло Цубер розповів що завершити масштабний ремонт дороги планується вже цьогоріч. Він зазначив, що з відновленням роботи КПВВ «Станиця Луганська», фрезерувальні роботи повинні бути завершені та має бути розпочато заливка асфальтобетону. Тому він закликав жителів Луганщини з порозумінням поставитись до імовірних заторів на дорогах.

Нагадаємо, що минулого тижня у Станично-Луганському районі, поблизу села Макарове, також було розпочато підготовчі роботи на дорозі. Загальна протяжність маршруту дороги Сєвєродонецьк – Станиця Луганська становить 123 км. Тендери на виконання ремонтних робіт було проведено Службою автомобільних доріг у Луганській області через систему ProZorro.