Прес-центр24 вересня 2018, 10:09

У Станиці-Луганській відзначили Міжнародний день Миру

У святковому заході «Свято Миру та Єдності» під гаслом «Станиця-Луганска – це Україна» взяла участь заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик.

Від голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза вона привітала учасників і гостей заходу. Побажала усім віри, сили духу і мирного неба для всієї України! 

Також участь у заході взяли талановиті артисти та колективи міст і районів області, міжнародні партнери, народні майстри України – Анжеліка Рудницька, Ольга Нестеренко, Марія Кононова, Нікіта Гросс та гурту «GG Гуляй город».

Крім цього, спільно з головою польового офісу Агентства ООН у справах біженців у м. Сєвєродонецьку Іваном Салєєвим Ольга Лішик перевірила роботу соціальних служб та якість обслуговування, а також поспілкувались з людьми на КППВ «Станиця-Луганська».

Заступник голови облдержадміністрації переконалась, що медпункт та намет Державної служби з надзвичайних ситуацій обладнані кондиціонерами, забезпечені ліками та водою. Працівники ДСНС постійно допомагають особам з інвалідністю, надають психологічну підтримку. Співробітники поліції організовують безпеку під час масового перебування людей.

«Більша кількість людей, які перетинають лінію розмежування – пенсіонери, – під час перебування на КППВ зазначила Ольга Лішик. – Тому медичні працівники, які чергують на пункті, готові надати невідкладну допомогу».

Також тут працює відділення Ощадбанку, де пенсіонери можуть пройти ідентифікацію та отримати пенсійні виплати.