Прес-центр3 квітня 2020, 11:04

Укрпошта впроваджує благодійну акцію доставки ліків та засобів захисту

Про це стало відомо під час спільної заяви голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая та директора Луганської філії АТ «Укрпошта» Ілони Моісеєвої.

Речниця повідомила журналістам, що Укрпошта долучилася до спільної протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції. Так, було започатковано акцію із безкоштовної доставки засобів індивідуального захисту для хворих для п’яти опорних лікарень Луганщини. Таким чином кожен громадянин України може підтримати інфікованих земляків, які перебувають на лікуванні. Також вона поінформувала про заснування акції «Ліки 24», завдяки якій надається безкоштовна доставка ліків, а сплачувати необхідно тільки вартість медичних препаратів.

Ілона Моісеєва повідомила, що до лікарень Лисичанська та Сєвєродонецька вже доправлено 479 посилок. Вона закликала небайдужих громадян доєднатись до боротьби з небезпечною хворобою.

Сергій Гайдай подякував представникам Укрпошти за важливий внесок у протидії та лікуванні жителів Луганщини. Також він повідомив, що щотижня в регіон доправляється допомога від ОПУ та благодійних фондів, однак за цією допомогою необхідно їхати та забирати вантаж безпосередньо у Києві. Тому та допомога, яку запропонувала Укрпошта, нам дуже доречна.

Голова ОДА озвучив присутнім оперативну ситуацію в Луганщині. За його словами, ситуація залишається незмінною – в області зареєстровано трьох осіб, хворих на коронавірус.

Для усіх охочих долучитися до важливої справи надаємо адреси опорних лікарень.

КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня»

93113, Луганська область, м. Лисичанськ, просп. Перемоги, 134

 

КНП «Рубіжанська центральна міська лікарня»

93009, Луганська область, м. Рубіжне, вул. Студентська, 19

 

КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня»

93400, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, 2-б

 

КНП «Біловодська багатопрофільна лікарня» Біловодської селищної ради

92800, Луганська область, смт. Біловодськ, вул. Петровського, 32

 

КНП «Старобільське районне територіальне медичне об’єднання»

92700, Луганська область, м. Старобільськ, вул. Монастирська, 67.