Прес-центр8 лютого 2017, 11:02

В облдержадміністрації обговорили перспективи розвитку спортивної сфери Луганщини в поточному році

Про це йшлося на засіданні колегії управління молоді та спорту облдержадміністрації, яке провів його начальник Антон Волохов.

У заході взяли участь члени колегії, керівники установ і закладів молоді та спорту спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Під час роботи колегії було зазначено, що в умовах сьогодення для того, щоб спортсмени області були конкурентоспроможними під час виступів як на всеукраїнських, так і на всесвітніх аренах, необхідно приділяти увагу розвитку інфраструктури області та зберіганню тренерського потенціалу в регіоні.

«З метою максимального охоплення дітей  фізичною культурою та спортом, ми повинні відкривати додаткові спортивні секції, групи початкової підготовки, вести активну інформаційну кампанію та вживати заходів стосовно відновлення спортивної інфраструктури регіону. Останнє є одним з пріоритетних завдань, яке голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз ставить перед управлінням», – сказав Антон Волохов.

У ході колегії директори обласних комунальних установ розповіли про плани роботи на рік та озвучили основні результати, які очікують отримати наприкінці 2017.

Щодо розвитку молодіжної політики в області, начальник управління наголосив на необхідності розвитку національно-патріотичного виховання, співпраці з молодіжною радою при облдержадміністрацією та студентською молоддю  в містах та районах області.

Також присутні обговорили кадрові проблеми та шляхи їх вирішення, придбання спортінвентарю та літнє оздоровлення спортсменів.