Прес-центр25 листопада 2016, 11:11

Відбулося засідання регіональної ради підприємців при облдержадміністрації у новому складі

У його роботі взяв участь перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Роман Власенко.

Під час засідання розглядалися питання виборів голови регіональної ради підприємців та його заступника, проект Регламенту ради і організаційні завдання діяльності організації.

Відкриваючи засідання Роман Власенко наголосив, що обласна держадміністрація готова тісно співпрацювати з радою підприємців у формуванні та реалізації завдань держави у сфері підприємництва в регіоні та державної регуляторної політики.

Він висловив сподівання, що робота ради підприємців буде спрямована на подальший розвиток, підтримку, популяризацію підприємницької діяльності та ініціативи, соціальну відповідальність бізнесу.

Головою регіональної ради підприємців обрано Михайла Івоніна – генерального директора ТОВ науково-дослідного і проектного інституту «Водоочисні технології», а його заступником – Світлану Нємцеву – комерційного директора приватного підприємства «Старобільський завод продовольчих товарів».

Голова регіональної ради зазначив, що основне завдання ради підприємців – захист та підтримка підприємців області.

Під час засідання підприємці активно обговорювалися питання співпраці підприємницьких структур Луганщини, створення обласної електронної тендерної площадки та постійно діючого виставкового центру, а також відновлення дії Регіональної програми внутрішньообласної кооперації.