Прес-центр16 серпня 2024, 16:08

«П’ятнична школа закупівель» провела тренінг з управління вартістю робіт у сфері відновлення

Підвищення рівня прозорості та підзвітності структурних підрозділів облдержадміністрації та військових адміністрацій населених пунктів Луганщини залишається одним з ключових пріоритетів діяльності влади.

У цьому напрямі продовжує свою роботу «П’ятнична школа закупівель», організована за ініціативи Міністерства економіки України спільно з Центром вдосконалення закупівель Київської школи економіки.

16 серпня для посадовців проведено тренінг за темою «Публічні закупівлі робіт з відновлення: управління вартістю робіт».

Тренерка та експертка з публічних закупівель Крістіна Артеменко розповіла про перші кроки закупівельного треку: від завдання на проєктування до очікуваної вартості робіт з будівництва.

Також вона торкнулася специфіки здійснення розрахунку доаукціонної договірної ціни учасника торгів, механізмів, як забезпечити доброчесність та прозорість порядку погодження договірної ціни, озвучила та розібрала питання у галузі оприлюднення цін на матеріальні ресурси договору.

Школа триватиме три тижні та надаватиме знання у онлайн та офлайн форматах для представників місцевої влади, відповідальних за здійснення публічних закупівель у сфері відновлення.