Прес-центр1 жовтня 2023, 19:10

Руслан Мірошниченко: луганчанин, який керує 2-м Інтернаціональним легіоном оборони України

Інтернаціональний легіон зараз на одному із найгарячіших напрямків східного фронту сумлінно виконує бойові завдання.

Легіонери надійно боронять позиції, тримають ворога під прицілом та поповнюють статистику Генштабу щодо знищених одиниць особового складу противника.

Командиром легіону є наш земляк з Луганська Руслан Мірошниченко. На його бойовому патчі - зображення воїна-легіонера, який свідомо обрав боротьбу за волю, незалежність та справедливість. Саме, так, як її колись обрав і сам Руслан.

Білоруси, американці, грузини, німці, поляки, бразильці і багато інших у 2-му Інтернаціональному легіоні — це професіонали, які об’єдналися для знищення російських загарбників. Вони прагнуть здобути перемогу разом з українцями над країною-терористом рф, яка шантажує весь світ.

 «Наш професіоналізм викликає повагу в суміжників. Нашу звитягу відзначають і закордоном. Нам дякують цивільні українці та всіляко нас підтримують. Це мотивує нас рухатися далі, це додає нам сил та енергії ефективно виконувати бойові завдання на Сході країни. Наша сила — у єдності, взаємоповазі та в спільних цінностях. І це те, що приведе нас до перемоги», — зазначає командир 2-го Інтернаціонального легіону оборони України.