Прес-центр7 серпня 2019, 12:08

До уваги представників ЗМІ. Відбудеться тренінг на ґендерну тематику

Представників засобів масової інформації Луганщини запрошують на тренінг, спрямований на глибше розуміння резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека». Учасники заходу поглиблять свої знання із зазначеної тематики та познайомляться з формами професійного її висвітлення.

У якості тренерів виступлять литовські партнери: представниця Центру ґендерної рівності Юрате Юшкайте та експертка Центру сприяння рівності Маргарита Янкаускайте.

Тренінг відбудеться в рамках проекту «Рівність заради безпеки», що впроваджується Сєвєродонецькою молодіжною радою за підтримки Українського жіночого фонду.

Метою проекту є сприяння участі жінок у процесах відновлення миру та недопущення конфліктів шляхом надання підтримки місцевим органам влади та громадським організаціям під час розробки, реалізації та моніторингу впровадження регіональних та місцевих планів дій з виконання Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2020 року.

Захід відбуватиметься в м. Києві протягом 10-12 вересня 2019 року. За додатковою інформацією звертайтесь до координаторки проекту в Луганській області Оксани Луньової за телефоном 050-992-36-74 та електронною адресою sevmolrada1325@gmail.com.

Представники ЗМІ мають підтвердити участь у тренінгу до 12.08.2019.